Fortis Sagittarius

Zakelijke diensten

Fortis Sagittarius is gericht op een select aantal rechtsgebieden om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te waarborgen voor haar cliënten. Voor specifieke expertise in ondernemingsrecht, burenrecht, vastgoedrecht en huurrecht werkt Fortis Sagittarius nauw samen met Kasteelmeester te Coevorden. Deze samenwerking is gebaseerd op een hechte band en er bestaat een directe communicatielijn tussen beide kantoren.

 

Door het uitbesteden van deze rechtsgebieden aan Kasteelmeester kan Fortis Sagittarius haar cliënten een breder scala aan gespecialiseerde juridische diensten bieden. De nauwe samenwerking tussen beide kantoren zorgt ervoor dat de expertise en ervaring van zowel Fortis Sagittarius als Kasteelmeester optimaal worden benut, met als resultaat een versterkte juridische dienstverlening voor de cliënten.

 

Deze strategische samenwerking stelt Fortis Sagittarius in staat om haar cliënten op een nog betere manier te bedienen en zorgt ervoor dat zij kunnen profiteren van een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ondernemingsrecht, burenrecht, vastgoedrecht en huurrecht. De directe verbinding tussen beide kantoren waarborgt een efficiënte en effectieve afhandeling van juridische zaken en versterkt de algehele dienstverlening van Fortis Sagittarius.

Onze zakelijke diensten

Hieronder zijn onze diensten opgenomen die wij aanbieden aan (beginnende) ondernemers. Alle getoonde prijzen zijn excl. BTW.

Algemene Voorwaarden & Overige

Algemene voorwaarden – € 225

Algemene voorwaarden toetsen en updaten – € 140 per uur

Privacybeleid – € 150

Disclaimer – € 75

 

Overeenkomsten

Arbeidsovereenkomst – € 150

Vaststellingsovereenkomst € 150

V.O.F. Overeenkomst (oprichtingsakte) € 225

Overige overeenkomsten – € 140 per uur

Rechtsvormen

Juridische toets statuten BV – € 375

Juridische toets statuten vereniging of stichting – € 225

Oprichting informele vereniging – € 375

 

 

 

 

 

 

Incasso

Bij wanbetaling kunnen wij uw vordering incasseren. Wij werken no cure no pay. Het enige wat u hoeft te doen is ons de factuur, de betalingsherinnering en de correspondentie toe te sturen. Vervolgens schrijven wij de wanbetaler aan en brengen de nodige kosten in rekening. Wij rekenen alleen de buitengerechtelijke incassokosten die bij succesvolle betaling op de wanbetaler worden verhaald. Bij gedeeltelijke betaling rekenen wij deze kosten naar rato. Mocht de wanbetaler ook na aanschrijven niet betalen? Dan kunnen we in overleg een procedure opstarten. 

Bedrijfsadvies

Bent u (beginnend) ondernemer en heeft u een ondernemingsrechtelijk vraagstuk? Heeft uw vennootschap betalingsmoeilijkheden of bent u van plan te herstructureren? Fortis Sagittarius geeft juridisch advies en kan u begeleiden en ontzorgen in allerlei ingewikkelde trajecten. Neem contact op om de mogelijkheden door te spreken!

Juridische brief

Algemene juridische brief – € 140

Ingebrekestelling – € 140

Heeft u hulp nodig met een ander onderwerp?

Buiten onze vaste diensten om kunnen wij ondernemers helpen bij uiteenlopende zaken. Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op!